Bestuur

Bestuur

“Stichting Schlomo weet zich sinds haar oprichting in 2019 geleidt door een drie koppig onbezoldigd bestuur. Alle drie gepokt en gemazeld binnen de Syriac traditie en toch alle drie met hun eigen expertise. Zij worden bijgestaan door een groep trouwe vrijwilligers, die ook bij de bestuursvergaderingen aanwezig zijn om het bestuur met raad en daad bij te staan.

Bestuur Stichting Schlomo:

Sandra Korteweg-Vermeer Voorzitter
Mushe Mutlu  Penningmeester
Elyas Çoskun Secretaris

 

vergaderingen

Het bestuur vergadert normaliter 6 keer per jaar. Waar de afgelopen twee jaar door de Corona maatregelen vergaderingen voornamelijk via het beeldscherm plaatsvonden, kan gelukkig het gebouw aan de Antillenstraat weer volop gebruikt worden. De bestuursvergaderingen hebben het afgelopen jaar plaatsgevonden op:

07-09-2021  locatie Hengelo
01-06-2021  locatie Hengelo
13-04-3021 Skype
23-02-2021 Skype
12-01-2021 Zoom

 

Suroyo TV waarderingsprijs

Dit jaar kreeg de voorzitter van Schlomo de prestigieuze Suroyo TV waarderingsprijs uitgereikt. Helaas was het door alle reisrestricties niet mogelijk persoonlijk op het TV-gala de prijs in ontvangst te nemen. Maar met wat vertraging kon Sandra Korteweg de prijs dan toch in ontvangst nemen op het kantoor in Hengelo. Haar reactie: “Taudi sagi eqarto”

meehelpen?

Binnen een vrijwilligersorganisatie als Schlomo is het belangrijk dat vele handen licht werk maken. Er is altijd plek voor die persoon die zich aangesproken voelt door hetgeen Schlomo doet voor Syriacs in de thuislanden. Als je je ook wilt inzetten voor Schlomo, stuur dan een berichtje naar info@schlomo.nl !

Recente Nieuwsberichten

Wat er nu allemaal speelt