Syrië

Syrië

Gesloten beurs projecten

Gesloten beurs projecten zijn die projecten waaraan Schlomo wel meewerkt, maar niet financieel bijdraagt. Leden van het bestuur van Schlomo staan onze partnerorganisaties in de thuislanden bij met kennis en kunde.

Het afgelopen jaar heeft Schlomo in Syrie onder andere een bijdrage geleverd aan de volgende projecten:

In de rol van fondsenwerver heeft Schlomo diverse projectvoorstellen geschreven voor zowel Syriac Women Union als Syriac Cross. Er zijn nog verschillende projectvoorstellen in behandeling, hopelijk komen hier nog mooie projecten voor 2021 uit voort!

Daarnaast heeft Schlomo in de rol van editor een bijdrage geleverd aan verschillende tussen- en eindrapportages voor projecten van Syriac Cross.

Eén van die projecten is het voedseldistributieproject van Samaritan’s Purse, waar aan gezinnen in

IDP kampen maandelijks voedselpakketten worden uitgedeeld. Dit vereist een nauwkeurige registratie van gezinnen die hiervoor in aanmerking komen en een uitgebreide administratie over de daadwerkelijke distributie.

Mede dankzij het goede teamwork tussen Syriac Cross en Schlomo heeft Samaritan’s Purse aangegeven onder de indruk te zijn van het niveau van professionalisme. Zeker met alle Corona maatregelen bleek de distributie op tijden een enorme uitdaging. Samaritan’s Purse overweegt voortzetting van de samenwerking met Syriac Cross. Schlomo heeft hiervoor haar medewerking uiteraard wederom toegezegt.

Ook de rapportages over het Family Centre en het Beth Nahren Training Centre in Qamishli (o.a. cursussen in EHBO, kleding maken, computervaardigheden) en de Kindergartens vallen onder de rapportages die mede door Schlomo zijn opgesteld.

 

Contact

Stichting Schlomo
Antillenstraat 24a
7556 AV Hengelo
Nederland

Email: info@schlomo.nl

Gegevens

IBAN: NL05 BUNQ 2042 5377 05
BIC: BUNQNL2A
KvK: 76 15 83 30
RSIN: 86 05 28 157

ANBI

Samenwerkingspartners


SyriaCross
SyriaCross
SyriaCross
syu
SUDEF