Wat altijd speelt: Peetouderschap

Peetouderschap

Peetouderschap

 

In samenwerking met Syriac Cross, opgericht in 2013 in Al-Malikiyah, Syrie, heeft Schlomo een programma opgezet dat de vele weeskinderen onder de Suroye in Syrie helpt een goede toekomst tegemoet te gaan.

 

Deze jonge kinderen, nazaten van hen die vermoord zijn door aanvallen van het regime of ISIS, kinderen van martelaren, vaak liefdevol opgenomen door familie, hebben het moeilijk het hoofd boven water te houden in het hedendaagse Syrie. Wij willen voor hen opkomen en door hen te helpen de gedachte aan hun ouders levend houden.

 

Het is voor u mogelijk als financieel Peetouder van één van deze kinderen op te treden. Voor 20 euro per maand maakt u een groot verschil in het leven van dit kind. Syriac Cross verstrekt foto’s van het sponsorkind, informatie over leeftijd, gezinssamenstelling en contactgegevens aan Stichting Schlomo. Stichting Schlomo op haar buurt verstrekt deze gegevens aan de Peetouder.

 

Syriac Cross zorgt voor een vast contactpersoon voor ieder kind. Deze contactpersoon is verantwoordelijk voor het afleveren van het maandelijkse sponsorbedrag aan de voor het kind verantwoordelijke familie. Op deze manier is maandelijks contact met het kind gewaarborgd. De contactpersoon staat er voor garant dat er door de verantwoordelijke familie geen verdere aanspraken op de Peetouder zullen worden gemaakt.

 

Wilt ook u een kind financieel ondersteunen? Neem dan voor meer informatie contact op met Mushe Mutlu via mushe@schlomo.nl of info@schlomo.nl

Contact

Stichting Schlomo
Antillenstraat 24a
7556 AV Hengelo
Nederland

Email: info@schlomo.nl

Gegevens

IBAN: NL05 BUNQ 2042 5377 05
BIC: BUNQNL2A
KvK: 76 15 83 30
RSIN: 86 05 28 157

ANBI

Samenwerkingspartners


SyriaCross
SyriaCross
SyriaCross
syu
SUDEF